display(); ?>


 Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!
       Intelligente Internet Integratie

 

 

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! - Website Optimalisatie  

=iii= Website Optimalisatie voor Locale Zoekmachine Opdrachten 

Zoekt u een manier om meer plaatselijke (of regionale) klanten naar uw bedrijf te krijgen?

Als uw bedrijf niet geoptimaliseerd is voor "Local Search"...... dan verspeelt u klanten aan uw concurrenten.

AD-art-Lokale zoekopdrachten - het belang van SEO
Bron: Algemeen Dagblad

 

Van: Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!

Geachte bedrijfseigenaar,

Brengt uw website u de verkopen waar u op gehoopt had? Of ....

Is uw website moeilijk, of zelfs onmogelijk terug te vinden bij de zoekmachine resultaten?
.... Hint: Het telt niet mee als u als u "uw bedrijfsnaam", of "uw webadres" als zoekopdracht ingeeft!

Waar komt uw website te voorschijn als u (of een potentiele klant!) "uw bedrijfstype in uw regio" , of "uw product in uw regio" in geeft bij Google?


Als uw bedrijf niet gemakkelijk gevonden kan worden (bij voorkeur op de eerste pagina's van de zoekresultaten!), dan verspeelt u klanten aan de concurrentie!


Maak u niet ongerust, er zijn veel bedrijven die niet of moeilijk te vinden zijn met de zoekmachines als Google, dus u bent in goed gezelschap.
Er zijn er echter ook veel die juist erg goed zijn te vinden en dat zijn de bedrijven die hierdoor nieuwe klanten weten binnen te halen in deze moeilijke tijden.  Zou dit niet nog beter gezelschap voor u zijn?!

Wij kunnen u helpen beter te scoren in Google en andere zoekmachines!

Wij bieden u een betaalbare service die er voor zorgt dat zoekmachines als Google uw website niet alleen vinden, maar ook beter beoordelen, hetgeen u meer bezoekers en meer winst op zal leveren.

Betaal geen 1000 euro of meer voor zoekmachine optimalisatie! Wij bieden een krachtige basis service voor slechts 499 euro, die u een hogere positie in de zoekmachine resultaten zal opleveren en daarmee tevens meer leads, meer klanten en meer winst.

Als u onze service bestelt, dan analyseren wij uw website en uw markt en stellen op basis van ons onderzoek de zoekmachine optimalisatie voor die meer doelgerichte bezoekers naar uw website zal brengen en daarmee tevens meer klanten naar de deur van uw bedrijf!

Onze "Locale Zoekmachine Service" voor uw website houdt in:

  • Het genereren van Geoptimaliseerde Titel Tags
  • Diepgaande Keyword Research en Selectie
  • Goed verwoorde Meta Beschrijvingen en Geografische Marketing Tags
  • Suggesties voor uw website content (de inhoud waarop de zoekmachines afkomen)
  • Het schrijven van 1 Maatwerk Artikel en de aanmelding daarvan bij een artikel directory om backlinks voor uw site te genereren
  • Indexering van uw website bij de top zoekmachines (Google, Yahoo en MSN)


    Bovenstaande stappen zullen uw website's algemene "zoekmachine appeal" drastisch verbeteren en daardoor uw site omhoog stuwen in de zoekmachine resultaten.
    Dit zal u helpen om hoge kwaliteit, doelgericht "webverkeer" (uw website bezoekers) naar uw site te brengen - waar u vervolgens minimaal in uw produkt of dienst geinteresseerde leads aan overhoudt en maximaal veel meer klanten.

Deze actie is tijdelijk, dus wacht niet en maak nu gebruik van deze aanbieding!
Door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen krijgt u onze Content Guide (Word document) per email toegezonden.

Ja, ik geef mij op voor de Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! LSES aanbieding, stuur mij nadere informatie.

 


P.S. Mocht u tot die bedrijfseigenaren horen die zelfs nog geen website hebben, of jaren geleden er 1 hebben laten maken, waar, na plaatsing, nooit meer iets aan gewijzigd is, dan hebben wij ook voor u een interessante aanbieding:


Bestel nu onze Locale Zoekmachine Service en kies voor Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! als uw hosting provider en wij ontwerpen geheel gratis een maatwerk website voor uw bedrijf! U bepaalt zelf de inhoud, wij zorgen voor de uitvoering.


Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.