display(); ?>


 Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!
       Intelligente Internet Integratie

 

 

 

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! =iii= Web Design

Onze websites kenmerken zich door kwaliteit en innovatie.

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! ontwerpt zowel maatwerk websites (geheel naar de specificaties van de klant, inclusief eigen logo, eigen banner, eigen foto's, etc, als "template-based" websites. Ook bij deze laatste vorm is de klant uiteraard degene die de content (alle website inhoud, zoals tekst, foto's, audio, video, etc) bepaalt, maar er wordt gebruik gemaakt van een bestaande template. Dit houdt in dat de basis layout van de website (zoals banner, navigatie menu, plaatsing van de content) van te voren vast staat en de klant alleen hoeft aan te geven  waar hij welke teksten, foto's, audio, video, links en andere content wil hebben.

Voor de maatwerk websites werken wij nauw samen met een bedrijfsfotograaf die op professionele wijze de door u gewenste foto's kan nemen en een beeldbewerker, die de aangeleverde foto's kan bewerken en tot een unieke banner -inclusief uw bedrijfsnaam en logo- kan samenvoegen. 

Uiteraard dient in beide gevallen de klant zelf alle content aan te leveren.

Speciaal hiervoor heeft Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! een WORD document ontworpen, waarin u al wensen en teksten kunt opgeven en dat, eventueel samen met andere content files, aan ons verzonden kan worden per email.

Voor voorbeelden van beide webdesign ontwerpvormen verwijzen wij u naar onze portfolio, zoals die (deels) is opgenomen onder de betreffende link in ons navigatie menu. 

Al uw wensen zijn bespreekbaar en vaker dan u wellicht zou verwachten ook uitvoerbaar! Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! maakt voor haar website ontwerpen gebruik van de laatste technieken en de nieuwste stragie, zoals bij voorbeeld web 2.0.

Omdat wij graag onze hosting tak willen uitbreiden, hebben wij thans een heel aantrekkelijke aanbieding voor bedrijven die Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! kiezen als hun hostingprovider. Wij ontwerpen -ongeacht welk hosting pakket u kiest - geheel GRATIS uw website voor u!

Dus: Laat uw website hosten bij Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! en betaal absoluut NIETS voor het ontwerp van uw (template based) website.

Klik hier voor de voorwaarden.