display(); ?>


 Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!
       Intelligente Internet Integratie

 

 

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!

=iii= Intelligente Internet Integratie

 

Aangepast zoeken

 

 

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! is de website voor:

 • Starters 
 • Bedrijven die willen groeien 
 • Bedrijven die kosten willen besparen 
 • Bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren 

Hiertoe levert Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! de volgende diensten en producten:

 • Zowel online als te downloaden informatie (veelal in E-book vorm)
 • Het Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! Internet Marketing Centrum(IMC)
 • De MijnSnelStartWinkel Realtime Koppeling
 • De Your Traffic-War-Den MailMaster functionaliteit
 • De Your Traffic-War-Den AutoResponder functionaliteit
 • Links naar vele websites die u bruikbare diensten en producten bieden
 • Haar onvolprezen nieuwsbrief 

Voor een uitgebreide toelichting op bovenstaande punten klikt u op de link of navigeert u via ons menu naar het onderwerp van uw keuze.

Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! houdt zich bezig met Intelligente Internet Integratie in de bedrijfprocessen, hetgeen wij naast onze eigen producten en diensten, doen door bedrijven te wijzen op de vele (nieuwe, want het Internet is een nieuw medium!) mogelijkheden van

Internet Marketing in het algemeen, met speciale aandacht voor

 • Affiliate Marketing
 • Article Marketing
 • Ezine Marketing (ook wel Nieuwsbrief Marketing genoemd)
 • Email Marketing
 • SEO Marketing (Search Engine Optimalisatie)
 • Niche Marketing
 • Web Design

Op het gebied van Affiliate Marketing, Article Marketing, Ezine Marketing, Email Marketing, Niche Marketing en vooral SEO Marketing biedt Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! een schat aan informatie, terwijl ook voor Web Design een grote plaats in ingeruimd.

Door de bovenvermelde disciplines optimaal op te nemen in uw bedrijfsprocessen kunt u zowel veel kosten besparen, als uw klanten veel gerichter bereiken.

Dat is wat wij noemen Intelligente Internet Integratie!

Bookmark onze site en u kunt zich jaren intensief surfen besparen, of beter nog neem direct een abonnement op onze (gratis) nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Starters

Starters zijn er in allelei variaties, vandaar dat wij speciale aandacht besteden aan deze groep. Op de Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! site treft u hulpbronnen aan op velerlei gebied, waarbij de doelgroep niet alleen de starter van een eigen zaak, eigen bedrijf, of eigen webshop hoeft te zijn, maar ook hij (of zij natuurlijk) die een internet bijverdienste zoekt (er zijn er vele mogelijk!).

Bij de meeste blijk je toch een stuk beter te presteren als je over de nodige kennis beschikt, waarbij Affiliate Marketing, Article Marketing, Ezine Marketing, Email Marketing en vooral SEO Marketing nou net de onderwerpen zijn waar je het meest aan hebt.

Starters kunnen wat ons betreft dan ook niet alleen mensen zijn die druk bezig zijn met het opzetten van een eigen bedrijf, of er over denken een eigen webshop of internetwinkel te openen, maar ook ZZPers, of zelfs particulieren die een al dan niet freelance bijverdienste zoeken.

Naast de andere mogelijke bijverdiensten die op de Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! website worden besproken (zie het navigatie menu) zijn met name Affiiate Marketing, Article Marketing, Niche Marketing, Ezine Marketing en vooral Email Marketing en SEO Marketing bij uitstek geschikt voor deze groep.

Bedrijven

Ook de meeste bedrijven in Nederland maken nog geen optimaal gebruik van Email Marketing en Ezine Marketing, terwijl ze de mogelijkheden die Article Marketing en Affiliate Marketing bieden veelal helemaal ongebruikt laten.

SEO Marketing begint gelukkig steeds meer onderdeel uit te maken van het standaard bedrijfsproces. Het merendeel van de bedrijven heeft al wel door dat deze vorm van marketing niet alleen uitzonderlijke resultaten kan opleveren, maar tevens een inherent onderdeel van deze tijd is geworden.

Wie gebruikt er nu nog een telefoonboek of een Gouden Gids als de gewenste informatie vele malen sneller ter beschikking is met een kundig gebruik van Google of een andere zoekmachine? 

Toch zijn er steeds bedrijven die GEEN website hebben!

Om hier verandering in te brengen en iederen met hart voor zijn eigen zaak, eigen bedrijf, eigen winkel, webshop of website, of alleen maar voor zijn eigen toekomst de helpende hand te bieden, heeft Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! alle op een jarenlange surftocht tegengekomen bruikbare producten, diensten en software op het gebied van Affiliate Marketing, Article Marketing, Ezine Marketing, Email Marketing (Nieuwsbrief Marketing) en Internet Marketing in het algemeen in kaart gebracht en besloten haar bevindingen gecatalogiseerd en wel aan te bieden op de Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! Site.

Sommige tegen betaling, maar vele ook gratis! 

Veel ( gratis) informatie

Daarnaast heeft Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! de beschikbare hulpmiddelen die overal op het internet worden aangeboden, getest en daaruit de beste voor u geselecteerd. Dat bespaart u een hoop zoekwerk!

U kunt dan denken aan informatie, programma's, scripts, cursussen en nog veel meer. Niet alle informatie is gratis toegankelijk. De beste, c.q. meest actuele tips, trucs, strategien en producten kunt u alleen raadplegen als u lid wordt van de Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! Site.

Om de kosten hoeft u dat niet te laten!

Abonneer U Nu!Mocht u toch niet direct lid willen worden, schroom dan niet om gebruik te maken van al onze gratis toegankelijke informatie en neem in ieder geval een (gratis) abonnement op onze nieuwsbrief. Niet alleen kost dat u niets, het verplicht u ook tot niets!                      

Help mee Nederland weer op de kaart te zetten door een Intelligente Internet Integratie in uw bedrijfsvoering te brengen en zodoende de achterstand die met name ons MKB heeft opgelopen weer goed te maken.

Polls/Enquetes

Om goed op de hoogte te blijven van de wensen van onze bezoekers en waar ze mee bezig zijn (in welk stadium en/of welke doelgroep ze zich bevinden), heeft Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! een aantal online polls (of wel digitale enquetes) gemaakt, waarvan dit de eerste is:

Eigen Bedrijf Iets Voor U?

Iedere poll/enquete bestaat uit slechts 1 vraag, dus het kost u nauwelijks tijd om er een in te vullen. Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! zou u er dankbaar voor zijn en zich door uw medewerking nog beter kunnen richten op de wensen van haar bezoekers.

Dus begin nu en Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!